Βιοάρωμα Εταιρικό Βίντεο

23 Aug,2017 | Βίντεο, Εταιρικά Βίντεο

Το πρώτο μεγάλου μήκους εταιρικό βίντεο που αναλάβαμε και παραδώσαμε μετά από έναμιση ολόκληρο χρόνο ατελείωτων λήψεων. Σημείωση: έχει υποτιτλισμό σε 6 γλώσσες!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, δίνοντάς μας την δυνατότητα να αναδείξουμε με την δουλειά μας τους θησαυρούς της Κρητικής γης, τους οποίους και διαφημίζουν σε όλο τον κόσμο με τα προϊόντα τους!!
www.bioaroma.gr

Παπαζαχαριάκη Μαρία,Κουτσελάκης Παντελής & Αντώνης

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το άψογο αποτέλεσμα που φέρατε τόσο σε αυτό το βίντεο όσο και σε κάθε τί που αναλάβατε !!!!!
Είναι πολύ σημαντικό μία εταιρεία να ξέρει να επιλέγει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα εμπιστευτεί.
Με τον Παντελή και την Μαρία μπορέσαμε να νιώσουμε ασφάλεια. Ο επαγγελματισμός αλλά και το μεράκι τους δεν άφηνε περιθώρια για αμφιβολίες.

Μας έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους, την κατανόηση, την συμπαράστασή και φυσικά το χρόνο τους.
Δεν ξέρουμε τι να πρωταναφέρουμε για αυτούς τους δύο ανθρώπους. Ο Παντελής και η Μαρία είναι δυο άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να σε διδάξουν το πώς μπορεί ένα ζευγάρι να συνεργάζεται στο χώρο εργασίας του και αυτή τους η χημεία μόνο καλός οιωνός μπορεί να είναι για την δουλειά που αναλαμβάνουν.
Παντελή και Μαρία σας ευχαριστούμε για όλα και χαιρόμαστε που η συνεργασία μας έδωσε την αφορμή για μια πολύ όμορφη φιλία.
Σας αγαπάμε πολύ και ευχόμαστε πολλές προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες που σίγουρα τις αξίζετε.

Χουρδάκη Κάλια

Υπεύθυνη Τμήματος Παραγωγής, Βιοάρωμα

×